注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

小竹枝

敢为人先,追求卓越,武汉精神!

 
 
 

日志

 
 

致Sam.   

2012-01-04 19:22:37|  分类: 社会万象 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自Siu.《致Sam.》
致Sam. - 富贵竹 - 富贵竹

 

富贵竹的博客: http://soufu8.blog.163.com 欢迎来访

        听日9号啦.你就要进入军营..两年后你先会翻来.


好唔舍得你.无啦啦咁就去左当兵..我以前都觉得唔会成真噶.

点知.你真系要去..我知道你鼓起左好大嘅勇气..你内心一定好难受吧.

既然你选择左.你就要加油...努力坚持吧..流血流汗不流泪!!.

两年后.我相信你回来之后..一定变成一个英姿飒爽嘅军人..

可能唔会再好似宜家我地认识嘅你.不过点都好..我地呢班兄弟都会支持你.等待你!.

识左12年..其实我都唔知可以同你讲d咩好.人生路上不如意的事十常八九..大家心照啦..

希望你向广西,无论点辛苦都好..

你都要捻起你有班兄弟..大家嘅感情好纯.好真..不会变的!

       一路顺风吧.既然选择了就不要后悔的走下去.两年后,希望我们洪鹰都能好好的聚一聚..

到时我们就要大谈特谈一翻我地嘅洪鹰大计划呀~

        祝你日后嘅生活能够美好.快乐! 我同你加97油,加满佢呀!

富贵竹的博客: http://soufu8.blog.163.com 欢迎来访
  评论这张
 
阅读(49)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017